PRVI PORAZ TRINKIJERIJA: Zenit dobio Partizan, "grobari" udarili na Simona

Autor:

Sport

14.11.2018

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sedmom kolu Evrokupa, košarkaši Partizana poraženi su na gostovanju u Rusiji. Bolji od tima iz Humske bio je Zenit - 71:75.

RepublikaFoto: Starsport

Posle tri vezane pobede, stigao je i prvi poraz za novog trenera Andreu Trinkijerija. Partizan je igrao dobro tri četvrtine, imao je devet poena prednosti, ali su glupe greške puno koštale tim iz Humske. Zenit se vratio i na startu poslednje deonice nametnuo svoju igru. Prednost je rasla a gosti nisu imali odgovor.

Partizan je na ovom meču bio bez Radeta Zagorca i nije bilo igrača koji je uspeo da nadoknadi njegovo izostanak.

Na ovom susretu crno-beli su imali podršku u dvorani. Oko 100 navijača bilo je u hali Zenita, a na udaru je često bio reprezentativac Srbije i član domaćeg tima Marko Simonović.

Vratio se tim iz Humske u nastavku, stigli su na dva poena minusa, ali je ekipa trenera Karasjova uspela da odbije napad.

 

 

Partizan je u teškoj situaciji, do kraja će voditi veliku borbu za prolaz dalje. U redovima Marinković je sa 11 poena bio najefikasniji, ali je tokom susreta srljao iz greške u grešku.

Tim iz Humske očekuje gostovanje u Podgorici, a ostaje da se vidi u kom sastavu će Trinkijeri igrati protiv Budućnosti.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading