TOMIĆ LOŠE PODNEO PORAZ: Dok sam ja u Zvezdi moje igrače niko neće dirati!

Autor:

Sport

14.11.2018

21:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su pretrpeli ubedljiv poraz u "Pioniru" od ekipe Monaka, a trener crveno-belih Milan Tomić je preuzeo odgovornost za lošu partiju crveno-belih.

RepublikaFoto: Starsport
Milan Tomić nezadovoljan!

- Ovo je druga utakmica u Evrokupu gde su nam dali preko 90. Pre Ulma je ovo bila najbolja ekipa u Evrokupu, a onda primimo 180 poena u dva meča. Ako počneš utakmicu bez odbrane, to je prednost gostujućeg tima. Poen za poenom, pokušao sam da napravim reakciju da odigraju bolju odbranu, a reakcija je bila da smo primili 32 poena u trećoj četvrtini. Moramo da naučimo iz ovoga. Nema plakanja, niko ništa nije dobio od toga, moramo da nastavimo da radimo jer se ovo može promeniti samo na terenu- rekao je Tomić.

Tomić je bio poprilično nervozan posle meč sa Monakom.

- Ja sam kriv. Ja sam, to su moji igrači, uvek je trener kriv za sve. To je moja greška. Ako hoćete da pitate ko je kriv, ja sam kriv... Moje igrače niko neće dirati dok sam ja tu- naglasio je Tomić.

On je stao u odbranu svojih igrača, a dve loše utakmice ne čine celu sezonu.

- Igrači nisu kompjuteri. Do završetka sezone ne može ekipa da igra bez padova, koji je to tim tako igrao? Kako je Real prošle sezone počeo u Evroligi? Imali su sedam poraza- podsetio je Milan Tomić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading