SELEKTOR ODLUČIO: Pozvana još jedna rukometašica pred priprema za EP!

Autor:

Sport

21.11.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović odlučio je da pojača konkurenciju u bekovskoj liniji na startu priprema za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, pa je ekipi prododao Jovanu Kovačević

RepublikaFoto: rss.org.rs
Ljubomir Obradović

Levi bek trećeplasirane ekipe mađarskog prvenstva Erda ima iskustvo igranja na najvećoj sceni, s obzirom na to da je dres reprezentacije nosila na prošlom Evropskom prvenstvu u Švedskoj 2016. godine. Zbog povrede tetive iz konkurencije za sastav ispala je Jelena Trifunović, levi bek rumunske Krajove.

- Imamo dosta povređenih igračica, a naravno da sam se odazvala da pomognem čim sam dobila poziv. Stigla sam iz Mađarske i opet sam tu - kaže Kovačevićeva, nekadašnja članica Bekeščabe.

Ona je istakla da je zadovoljna početkom sezone u novom klubu, u kom su joj proces adaptiranja olakšale reprezentativke Srbije Katarina Krpež Šlezak i Jelena Lavko.

- Puno su mi pomogle. Uvek je teško kada promeniš sredinu, a sve je lakše kada je pored tebe neko koga poznaješ.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Rukometašice Srbije

Jovana Kovačević je dala sud i o protivnicama na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. Na kontinentalnom šampionatu će se naše devojke nadmetati sa Poljskom, Danskom i Švedskom.

- Rano je za prognoze. Imamo dosta povređenih igračica, mi koje smo tu daćemo sve od sebe da ih zamenimo. Grupa je teška, ali možemo da se borimo i da budemo ravnopravne sa svima - istakla je reprezentativka Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading