LUDILO, PESNICE I BORBA DO POSLEDNJEG DAHA: Fjuri dva puta padao, ali NIJE IZGUBIO od Vajldera!

Autor:

Sport

02.12.2018

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bokserski spektakl između Deonteja Vajldera i Tajsona Fjurija završen je - bez pobednika.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Detalj sa duela

Duel dva neporažena teškaša, aktuelnog prvaka sveta Vajldera i bivšeg šampiona Fjurija, zadovoljio je ukus gledalaca, ali su sudije odlučile da se meč završi nerešeno.

Tako su i Amerikanac i Britanac sačuvali skor u kojem nikada nisu izgubili profi borbu, mada je Fjuri bio blizu poraza, jer je dva puta bio u nokdaunu, jednom i u poslednjoj rundi, ipak - izvukao se.

- Morao sam da ustanem, nisam mogao da ostanem na podu. Morao sam svetu da pokažem da ništa nije nemoguće - rekao je posle meča Tajson Fjuri, koji je možda moralni pobednik borbe, jer je pobedio sebe.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri

Fjuri je smršao 65 kila za godinu dana kako bi se vratio u vrh svetskog boksa i eto, ostao je neporažen od aktuelnog prvaka sveta.

Jedan sudija je bodovao 115:111 za Vajldera, jedan 114:110 za Fjurija, dok je kod trećeg bilo 113:113 i on je prelomio da se borba proglasi nerešenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading