"NA IVICI SAM SUZA, VOLIM TOG ČOVEKA" - Ispovest jedinog čoveka koji može da posećuje Šumahera!

Autor:

Sport

06.12.2018

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihael Šumaher, koji se i dalje nalazi u teškoj zdravstvenoj situaciji posle nesreće na skijanju, ima redovnog posetioca, koji nije član njegove porodice. U pitanju je čovek s kojim je ispisao istoriju Formule 1 - 72-godišnji Žan Tod.

Mihael Šumaher

Francuz je nagradu za životno delo dobio na "Auto Bild - Noć automoto trka", a najzaslužnije za njegov trijumf su uzastopne titule koje je kao Ferarijev šef osvojio s Šumijem od 1999. do 2004. godine.

Žan Tod je i danas veliki prijatelj porodice slavnog nemačkog vozača i jedan od retkih ljudi kojima su dopuštene posete bivšem asu Formule 1.

- Vreme koje sam proveo s Mihaelom ću pamtiti kao najbolje u svom životu. Obožavamo jedan drugoga, zajedno smo ispisali neverovatnu priču - rekao je Tod.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mihael Šumaher

On je otkrio i kratku informaciju iz kuće Šumaherovih - o svojim posetama. Takvi trenuci su jako retki jer porodica legendarnog Nemca, na čelu sa suprugom Korinom, zahteva maksimalnu privatnost.

- Posetim ga barem dva puta mesečno. Vidim Mihaela, njegovu porodicu... Volim tog čoveka. Vole bih da je situacija drugačija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žan Tod

Od nesreće sedmostrukog svetskog prvaka u kojoj je teško povredio glavu na skijanju je prošlo pet godina, a ni danas se ne zna kakvo je tačno njegovo zdravstveno stanje.

- Na rubu sam suza. Mihaelove fotografije su svuda u mojoj kancelariji i stanovima - otkrio je Žan Tod.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading