MOJ LJUBA ĆE UZETI MEDALJU ZA SRBIJU!

Autor: bogdan.pavlovic

Sport

08.12.2018

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruskinje jesu odlične, olimpijske šampionke su, ali ne treba da ih se plašimo, poručila je Marija Obradović, ćerka selektora rukometašica Srbije Ljubomira Obradovića, pred duel druge faze EP u rukometu protiv "zbornaje"! Zbog najavljenih protesta u Francuskoj taj duel pomeren je za nedelju (18.00, RTS 2).

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Marija Obradović

"Orlice" su odličnim partijama u prvoj fazi takmičenja zauzele prvo mesto, što je bio povod da ekipa Srpskog telegrafa poseti Mariju, koja zbog povrede kolena nije mogla da pomogne svojoj zemlji, ali srcem navija za Srbiju i poručuje da će se njen otac i drugarice sa medaljom oko vrata vratiti iz Francuske.

* Da li možemo da se nadamo visokom plasmanu i je li Danska recept za velike mečeve?

- Igramo hrabro, držimo se zajedno, to je naša najveća prednost. Ljuba je taktički odlično pripremio meč sa Danskom. Ali mislim da će biti još i bolje, znam da možemo da idemo do kraja, do medalje.

* Šta bi poručila našim devojkama pred drugu fazu takmičenja?

- Znaju one sve šta treba da urade. Samo da budu malo arogantnije i da razmišljaju tako da one sa druge strane terena nisu bolje od njih.

* Sa kim gledaš mečeve i ko je najglasniji u porodici kada je navijanje u pitanju?

- Obično gledam sa mamom i sestrom. Ja sam uvek nekako ukočena, držim pesnice, dok njih dve navijaju. Ali mama je najglasnija, kada su penali ili tako neka situacija, ima običaj da ode u kuhinju i pita šta se dešava.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Marija Obradović

* Kako funkcioniše ta relacija tata-ćerka na terenu?

- Super, uvek sam želela da me trenira jer je on trener koji se dosta bavi taktikom. Drugačiji je, voli da se igra sa protivnikom. Protiv Danske se tačno videlo da smo ih nadvladali, bez obzira na to koliki su favoriti ekipe iz Skandinavije.

* Da li bi poslala neku poruku Ljubomiru?

- Da nastavi da dobro meša karte, uvek iznenadi nekim idejama u toku utakmice. Sestra i ja se uvek šalimo "e, jesi dobro promešao karte, nismo to očekivale".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading