KRAJ SEZONE I STRAŠAN PEH: Jeziva povreda srpske rukometašice!

Autor:

Sport

12.12.2018

10:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golmanu rukometne reprezentacije Srbije Katarini Tomašević sleduje duža pauza, pošto je na utakmici protiv Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Francuskoj pokidala ligamente kolena.

RepublikaFoto: rss.org.rs
Ženska rukometna reprezentacija Srbije

Lekarski pregledi obavljeni u Nantu potvrdili su da je u pitanju teža povreda. Naime, Tomaševićevoj je stradao prednji ukršteni ligament kolena tokom utakmice sa Crnom Gorom, zbog čega je očekuje operacija.

To znači da srpska rukometašica neće propustiti samo kraj prvenstva u Francuskoj, već i celu sezonu, jer oporavak od ovakvih povreda traje od šest do osam meseci.

Umesto Katarine Tomašević, stručni štab je za meč protiv domaćina pozvao trećeg golmana Marinu Pantić, kojoj će to biti debi na velikim takmičenjima.

Susret između Srbije i Francuske na programu je u sredu od 21 čas. Francuskinjama je potreban trijumf u tom susretu da bi izborile mesto u polufinalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading