"Orlovi": Opravdaćemo se na SP, dajte nam šansu!

Autor: Agencije/Republika

Sport

07.01.2019

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometni reprezentativac Srbije Nemanja Zelenović rekao je da veruje u svoj tim pred nastupajuće Svetsko prvenstvo u Nemačkoj i Danskoj.

RepublikaFoto: RSS
Rukometna reprezentacija Srbije

Srbija je u petak i subotu poražena u dva prijateljska duela u Skoplju od selekcije Makedonije - 37:31 i 28:27.

- Ova ekipa ima karakter i u njoj leži veliki potencijal. Nas par se priključilo tek 1. januara, potrebno je vreme da se neke stvari slegnu. Nemamo previše vremena da razmišljamo o onome što je bilo. Znamo tačno gde smo grešili i šta bi trebalo da ispravimo. Odbrana je snaga koja bi trebalo da nas krasi. Tu smo se tražili i bilo je dosta grešaka- rekao je Zelenović.

On je naveo da je Srbija u napadu pravila tehničke greške koje su je koštale lakih golova. 


- Odigrali smo dobro u završnici prvog meča, uspeli da popravimo rezultat, a u drugoj utakmici je bilo daleko bolje. Vratiće se i promašeni ziceri. Nadam se upravo protiv Rusije koju ćemo dočekati spremni- rekao je desni bek nemačkog Gepingena. 
RepublikaFoto: Starsport

Srbija će prvi meč na šampionatu sveta igrati protiv Rusije, koja je u pripremnom meču izgubila od Švedske sa 18:29. 

- Dosta je oscilacija u prijateljskim mečevima. Svašta može da se desi, isprobavaju se novi igrači, uigravaju razna taktička rešenja. I Nenad (Peruničić) je dao šansu svim momcima, to je sigurno radio i selektor Rusije. Rezultati ništa ne govore, nisu realan pokazatelj. Shvatamo ozbiljno svakog protivnika i ostajemo maksimalno koncentrisani na taj prvi meč. Moramo da se spremimo na svaki detalj u protivničkoj igri- rekao je Zelenović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading