NA RAVNE ČASTI: Srbi i Rusi remizirali na startu SP!

Autor:

Sport

11.01.2019

18:43 >> 18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muška rukometna reprezentacija Srbije na startu Svetskog prvenstva protiv favorizovane selekcije Rusije sa odigrala je nerešeno 30:30 (14:14) i tako upisala prvi bod u Berlinu.

RepublikaFoto: Starsport
Rukometaši Srbije

Kako je počelo, tako se i završilo. Naši momci čitav meč imali su pred sobom pravu rezultatsku klackalicu, a na kraju imali i napad za pobedu, ali...

Pre početka meča bilo je jasno da su Rusi favoriti na ovom susretu, ali se ekipa Nenada Peruničića hrabro suprostavila "baćuškama" i došli do bitnog boda. Vodila je naša selekcija sa 30:28, ali je rival uspeo da poravna do kraja i sa sedmerca stigli do izjednačenja. Osim sa protivnikom, "orlovi" su vodili borbu i sa sudijama koje su u mnogo navrata imali prilično čudne odluke u korist Srbije.

Vremena za odmor nema mnogo jer našu reprezentaciju već u subotu očekuje naredni meč i to protiv Francuske od 20.30 časova.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading