PERUNIČIĆ: SP samo lekcija, stvaramo nešto novo

Autor:

Sport

17.01.2019

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić nije bio razočaran posle rane eliminacije u grupnoj fazi Svetskog prvenstva, već smatra da je to sve lekcija na putu ka boljim danima.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Peruničić

Srbija je poražena od Nemačke 31:23 u poslednjem kolu grupe, a ovaj mač kao i sve prethodne, Peruničić je naveo kao značajne na planu dokazivanja ovog mladog tima.

- Ovo je utakmica koja za mladu ekipu Srbije značila mnogo na planu dokazivanja. Imali smo najjaču grupu i to je za nas bio veliki izazov, svesni da stvaramo nešto novo, nešto što sam ja želeo da uradim, da promenim strategiju i nacionalni tim - rekao je Peruničić.

Selektor Srbije je rekao da se ne sme zaboraviti da je ova postava "orlova" imala samo osam zajedničkih treninga. 

- Kada pričamo na temu karaktera i motiva tu su bili zaista na nivou. Nikako razočaranje, samo lekcija. Verujem da ćemo mi biti još bolji uskoro. Uprkos  sportskim željama biću realan da je zajedno ovaj tim imao osam treninga u ovoj postavi. Čestitam mojim momcima - rekao je Peruničić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading