Kad proradi srpski inat: Veljko Ražnatović osvaja Balkan!

Autor: Blicsport

Sport

28.01.2019

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Perspektivni bokser Veljko Ražnatović ima skor od pet mečeva i isto toliko pobeda, od čega tri nokautom, ali njegovi apetiti su mnogo veći. Prvi cilj mu je da bude šampion Balkana.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić
Veljko Ražnatović motivisan!

- Trenutno sam najbolji u Srbiji u kruzer kategoriji, ali znam da mogu mnogo više od toga. Verujem da ću do kraja 2019. godine biti šampion Balkana - puca od optimizma Veljko u razgovoru za "Blic".

Trenira svaki dan i ima pravi pobednički mentalitet.

- Imam fenomenalnog kondicionog trenera, koji je radio sa našim najboljim bokserima. Neke vežbe koje mi zadaje su nemoguće da se urade iz moje perspektive, ali znam da moram. Svaki dan se trudim da dam maksimum jer je boks moj život - rekao je Ražnatović.

Kao i u 2018, i ove godine planira da ima četiri-pet profesionalnih mečeva. Za svakog rivala se temeljno sprema.

RepublikaFoto: ST/Vladimir Lukić

- Volim da gledam boks mečeve generalno, a pogotovo od budućih rivala. Dosta vremena odvojim na to, a posebno su mi zanimljiva njihova merenja i pres konferencije pred borbe. Tu pokažu pravo lice. Neki od prethodne petorice su sebi mnogo davali na značaju pre ulaska u ring. Onda u meni proradi srpski inat i kažem sebi u bradu: "E, videćeš za ovo". Ishode znate - rekao je mladi bokser.

Posle pet furioznih pobeda za svega 15 odrađenih rundi, od kojih je poslednja izvojevana u Budvi, Veljko je željan novog izazova pred svojom publikom.

- Kako sada stvari stoje, narednu borbu bi trebalo da imam 9. marta, ali neka ostane tajna protiv koga i gde u Srbiji - zaključio je Veljko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading