Otišao je "Princ Izraela": Bivši reprezentativac Srbije je imao velike planove, ali je brutalno presudio sebi!

Autor: srbijasport.net

Sport

03.02.2019

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna vest je odjeknula Srbijom, nekadašnji rukometni reprezentativac Novak Bošković izvršio je samoubistvo, prema prvim podacima policije. Rođeni Somborac bio je član "orlova" na EP 2016. godine, a imao je nadimak "Princ Izraela". Podsetimo se ukratko njegove profesionalne karijere.

Bošković je igrao na poziciji desnog beka, poslednjih sezona nastupao je u Izraelu gde je imao dosta uspeha. 

U Srbiji je igrao za Crvenku, Vrbas i Priboj, dok je u inostranstvu branio boje Makabija, Hapoela, Tatabanje, Kopera, Dinama iz Bukurešta i upravo zbog četiri angažmana u Izraelu dobio je nadimak "Princ Izraela".

Pre pola godine je dao opširan intervju za "srbija.sport.net" u kome je govorio o planovima u budućnosti, koje nažalost neće ostvaritič čak je razmišljao o povratku u Srbiju.

- Ako budem ikada igrao u Srbiji biće to u Crvenki, ne iz koristi već iz zadovoljstva, da pomognem deci koja budu tada igrala i da prenesem iskustva da mogu mnogo više- rekao je Bošković za pomenuti portal.

Po završetku profesionalne karijere, imao je velike planove, ali van rukometa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Boskovic ® ?? (@j_o_k_e_r_7) on Jul 13, 2014 at 3:20pm PDT

 

- Kada kao igrač izađem poslednji put sa terena biće kraj, posvetiću se isključivo sebi i porodici jer oni sada najviše ispaštaju. Svim mladima, ne samo sportistima, uvek kažem da je najbitnije biti ambiciozan imati volju, postaviti cilj i samo raditi na sebi. Vreme će pokazati ko je bio u pravu- rekao je Bošković.

Na Instagram profilu Novaka Boškovića dominiraju fotografije iz lova, pa se mogu videti i slike iz Afrike pored plena.

U trenutku samoubistva u kući je bila Novakova supruga. Inače, Boškovići su nedavno dobili dete, ćerku kojoj su dali ime Srna.

Očigledno je da ništa nije moglo da nasluti da će se Bošković odlučiti na tragičan potez, policija će tek izaći sa zvaničnim izveštajem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading