OTKRIVENO KO JE BOLESNIK IZ SPLITA: Sestrić proslavljenog hrvatskog tenisera organizovao napad na srpske vaterpoliste!

Autor:

Sport

12.02.2019

13:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Polako se odmotava klupko oko napada na veterpoliste Crvene zvezde. Sumnja se da je Goran Lokica, sestrić bivšeg šampiona Vimbldona, Gorana Ivaniševića bio organizator napada.

RepublikaFoto: twitter.com/Mario Jurič
Scena neposredno posle napada na vaterpoliste Zvezde u Splitu

Mnogi veruju da je Lokica, sin fudbalskog trenera Vjekoslava Lokice, upravo momak koji radi u jednom od kafića na Rivi. On je navodno pozvao ostale napadače kada je prepoznao da su u kafiću vaterpolisti beogradskog kluba. 

Reč je o ličnosti koja je i ranije bila poznata policiji pošto je još pre 12 godina pretio svojoj majci, Srđani Ivanišević da će je ubiti ako mu ne da novac da vrati dugove. 

Veruje se da je Goran Lokica bio među tri privedena lica i da je posle višečasovnog saslušanja pušten kući, dok je sudija za jednog pritvorenika odredio jednomesečni pritvor. 


Inače, Lokica je odavno u sukobu sa svojom porodicom, on više od deset godina ne razgovara sa svojim bratom Ivanom, koji je u pojedinim medijima greškom doveden u vezu sa incidentom. 

Da podsetimo, ovaj incident se dogodio u subotu oko 13:40 na glavnom gradskom šetalištu. Četvorici igrača Crvene zvezde prišla je grupa od pet huligana zatraživši od njih da skinu klupske majice. Potom su ih napali, trojica vaterpolista je pobeglo, a Aleksandro Kralj se spasao tako što je skočio u more. 


Crvena zvezda se zbog svega vratila u Beograd pošto je otkazala meč sa Mornarom iz straha za bezbednost svojih igrača i članova stručnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading