TRAGEDIJA U BOLEČU: Depresija odnela još jedan život! Atletičar izvršio samoubistvo

Autor: Informer.rs

Sport

28.03.2019

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji atletičar Crvene zvezde Nikola Lazović obesio se u porodičnom domu u beogradskom naselju Boleč, a prema tvrdnjama njegovih prijatelja najverovatniji uzrok nesreće je depresija.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustravcija: FOTO

Tridesetogodišnji Lazović je u poslednje vreme bio promoter velikog sportskog brenda u trkama koje su organizovali poslednjih godina i jedan od trenera ostalih takmičara, a prijatelji nesrećnog sportiste tvrde da se po njegovom ponašanju dalo naslutiti da će se nešto sa njim dogoditi.

Na dan kada je izvršio samoubistvo izašao je sa prijateljima na piće, a kada su se rastali, odlučio je da sam produži do jednog noćnog kluba. Kada je stigao u svoj dom, odlučio je da digne ruku na sebe i kasnije su ga pronašli obešenog u potkrovlju kuće, koju je pre samoubistva spremio od podruma do potkrovlja.

Lazović je dugo živeo sam u Beogradu, otac mu je rano umro, majka mu je živela u inostranstvu a sestra u Novom Sadu, da bi se zatim i ona preselila u inostranstvo. Bio je tamnoput, pa ga je i to tištilo, dugo nije imao devojku, nakon što je raskinuo vezu u kojoj je bio.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading