Džinić osvojio zlato na Evro Kupu!

Autor:

Sport

31.03.2019

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi bokser iz Zvornika Filip Džinić napravio je iznenađenje turnira Evro Kupa koji se od 28. do 30. marta 2019. održavalo u Bijeljini. Džinić je osvojio zlatnu medalju u srednjoj kategoriji za Srbiju. Ovaj mladi bokser rođen je i živi u Zvorniku ( Republika Srpska ), ali zahvaljujući državljanstvu Srbije boksuje za našu zemlju.

RepublikaFoto: Bokserski savez Srbije
Šampioni... Filip Džinić i Nenad Borovčanin

- Presrećan sam jer sam osvojio zlato za Srbiju u konkurenciji 20 zemalja. Nakon nekoliko ciklusa priprema sa reprezentacijom Srbije, nastavio sam treninge u rodnom Zvorniku sa mojim trenerom Mirkom Ždralom i spremno dočekao turnir u Bijeljini. Nakon tri pobede na Evro Kupu osvojio sam zlato za Srbiju što me čini veoma ponosim i srećnim. Sledeće takmičenje na kome kao i na svakom stremim ka pobedničkom postolju je Beogradski pobednik u Beogradu, nakon toga i Prvenstvo Srbije u Prokuplju. Sledi puno novih izazova, radiću na tome da ih dočekam maksimalno spreman i nastavim priču koju sam započeo u Bijeljini – istakao je mladi bokser Filip Džinić.

Džinić potiče iz škole boksa BK Obilić iz Zvornika, kod mladog trenera Mirka Ždrala, ali je sa punoletstvom dobio državljanstvo Srbije, kao i ostali bokseri iz ovog kluba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading