Surova osveta "Karioka": Brazilci petardirali futsalere Srbije!

Autor:

Sport

12.04.2019

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futsaleri Srbije doživeli su ubedljiv poraz u drugom prijateljskom meču protiv reprezentacije Brazila. Karioke su slavile sa 5:1 i tako se na sjajan način revanširale za poraz od pre nekoliko dana, kada je u Nišu naš tim pobedio sa 3:0.

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Vodila se velika borba u Areni... Futsaleri Srbije i Brazila

U Beogradskoj areni bilo je 10.000 gledalaca, koji su mogli da uživaju u spektakularnoj utakmici futsalera Srbije i Brazila. Ipak, čuda se ne dešavaju često, pa su ovog puta Brazilci demonstrirali svu silu i na kraju upisali ubedljivu pobedu od 5:1.

Brazilci su do prednosti od dva gola došli već u ranoj fazi utakmice, što im je pomoglo da kontrolišu ono što se dešava na terenu. Strelci su bili Gadeja i Danijel. Naši futsaleri su uspeli do kraja poluvremena da pokvare planove Brazilcima. Rakić je golom iz penala smanjio na 2:1, pa se tim rezultatom otišlo na odmor.

Ferao je nakon sjajnog soloprodora pogodio za 3:1 na startu drugog poluvemena. Posle ovog gola Brazilci su nam prepustili inicijativu, pa su futsaleri Srbije u nekoliko navrata mogli do drugog gola. Nažalost to nisu uspeli, pa je stigla kazna sa druge strane.

Brazil je u završnoj fazi meča postigao još dva gola preko Rate i Gadeje postigao još dva gola i na kraju slavio sa 5:1.

Naši momci nmaju razloga da očajavaju, pošto su pre samo nekoliko dana ubedljivo savladali Brazilce sa 3:0, a to se baš, baš retko dešava.

Brazil ovu malu evropsku turneju nastavlja u Poljskoj, gde će 14. i 16. aprila odigrati dva meča sa domaćom selekcijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading