Ako je neko zaslužio podršku - VATERPOLISTI SU: Olimpijska viza se hvata iz Beograda

Autor:

Sport

31.05.2019

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo reprezentacija Srbije počela je pripreme za finalni turnir Svetske lige koji će se odigrati od 18. do 23. juna u Beogradu na otvorenom bazenu SC Tašmajdan.

RepublikaFoto: waterpoloserbia.org
Vaterpolisti Srbije

Selektor Dejan Savić trenutno na raspolaganju ima desetoricu igrača - Dimitrija Rističevića, Milana Aleksića, Andriju Prlainovića, Viktora i Strahinju Rašovića, Đorđa Lazića, Nemanju Vica, Ognjena Stojanovića, Lazara Dobožanova i Savu Ranđelovića. Naš nacionalni tim od 3. juna biće jači za Miloša Ćuka, Nikolu Dedovića i Branislava Mitrovića, a potom se očekuje dolazak ostalih reprezentativaca.

- Nemamo puno vremena, a trebalo bi da 12. juna budemo kompletni. Kalendar je zgusnut i ovakav plan rada smo ranije napravili. Slične probleme imaju i ostale reprezentacije. Radimo najbolje što možemo sa jasnim ciljem, a to je osvajanje prvog mesta i olimpijske vize. Imaćemo generalnu probu sa Australijom bez obzira što smo u istoj grupi - konstatovao je selektor Dejan Savić.

Prema rečima čelnika Vaterpolo saveza Srbije, organizacija ovog turnira čiji je nagradni fond 350.000 dolara teče po planu, a važna informacija za sve ljubitelje vaterpola je da će se od subote 1. juna u prodaji naći pojedinačne ulaznice za mečeve Finalnog turnira Svetske lige. Pojedinačne ulaznice obuhvataće po dve utakmice popodnevnog ili večernjeg programa.

Cene karata za mečeve naše reprezentacije u grupi i u četvrtfinalu, koje će se igrati u večernjem terminu od 21 sat, su 600 (C tribina), 800 (B tribina) i 1000 dinara (VIP tribina), dok ulaznice za mečeve popodnevne sesije koštaju 400, 600 i 800 dinara. Ulaznice za polufinale i finale su 1000, 1200 i 1800 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket vision-a kao i putem sajta www.tickets.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading