Odbojkašice Srbije u Belgiji, u utorak protiv Poljske

Autor:

Sport

02.06.2019

20:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska seniorska reprezentacija Srbije doputovala je u petak uveče u Kortrajk, u Belgiju, gde će od utorka do četvrtka igrati u 12. grupi III vikenda II Lige nacija 2019.

RepublikaFoto: OSS.rs
Odbojkašice Srbije

Srbiju će u Belgiji sa klupe predvoditi Branko Kovačević s obzirom da se Zoran Terzić iz Koneljana vratio u Beograd, gde će trenirati sa odbojkašicama koje nisu igrale tokom II vikenda Lige nacija. Srbija će u Belgiji igrati u istom sastavu kao u Italiji.

- Što se tiče turnira u Italiji, bilo je naporno, igralo se tri dana zaredom, sve tri ekipe su bile na visokom nivou. Pokazali smo i mi dobru igru, ali izašli sa dva poraza iz toga. Sve je to bilo pitanje nekih spoljnih okolnosti, ko će iz turnira izaći kao pobednik - rekla je Kubura i dodala:

- Kada govorimo o turniru u Belgiji, mislim da možemo do sve tri pobede. Biće teško, spremni smo za borbu, atmosfera je u ekipi je dobra.

Srbija će u Kortrajku, u 1. kolu u utorak, 4. juna igrati protiv Poljske od 17.15 časova. U 2. kolu, u sredu, 5. juna, rival Srbiji biće Rusija od 17.15 časova, a u poslednjem, 3. kolu, u četvrtak, 6. juna Belgija od 20.15. časova.

TV Sport Klub 1 će prenositi direktno utakmice protiv Poljske i Rusije, a TV Sport Klub 2 meč protiv Belgije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading