Sportski savez Srbije dogovorio saradnju sa Kubom!

Autor:

Sport

03.06.2019

11:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija i Kuba već godinama imaju dobre odnose i saradnju na mnogo nivoa, jedan od njih je i sport. Ministarstvo omladine i sporta definisalo je okvire razmene znanja i iskustava sportskih stručnjaka i sportista, preostalo je još samo zvanično potpisivanje protokola o saradnji.

RepublikaFoto: Promo foto
Štefanek u društvu Gustava Trista del Todoa

Foto: Promo foto

Upoznati sa situacijom čelni ljudi Sportskog saveza Srbije u sklopu svog plana međunarodnih saradnjnji sa nizom zemalja  u određenim segmentima napraviće konkretne korake i sa Kubom, kao produžena ruka Ministarstva omladine i sporta.

Tako je u razgovoru sa Njegovom Ekselencijom Gustavom Trista del Todom dogovorena poseta Kubi, gde će predsednik Sportsog saveza Srbije Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i predsednik Nadzornog odbora Sportskog saveza Srbije Velizar Đerić obići trening centre i napraviti sastanak sa čelnicima INDER-a, krovne sportske institucije Kube.

Ideja ove saradnje je uspostavljanje kontakta kako bi se dve zemlje međusobno dopunile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading