Grbić uprkos porazu zadovoljan prikazanom energijom

Autor:

Sport

08.06.2019

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaša Srbije Nikola Grbić smatra da su njegovi izabranici propustili dobru priliku u meču protiv Nemačke.

RepublikaFoto: Tanjug
Nikola Grbić

Odbojkaši Srbije doživeli su četvrti poraz na isto toliko mečeva u drugom izdanju Lige Nacija. U prvom kolu drugog turnira u Otavi od njih je bila bolja selekcija Nemačke rezultatom 3:2 (25:20, 16:25, 26:28, 26:24, 15:9).

- Malo nam je falilo. U četvrtom setu je bilo nekoliko situacija koje su pomogle Nemcima da povećaju prednost. Uvek govorimo da ne treba da gledamo 24:24 ili 26:24. To su samo epizode, treba da vidimo kakve smo mogućnosti imali da iskoristimo kontre ili neke njihove nepreciznosti. Tu smo više izgubili. Posle u petom nismo imali nikakve šanse - ocenio je Grbić.

Srbija će u subotu od 22,10 časova igrati protiv Australije, koja je poražena od domaćina turnira Kanade 3:0, uz direktan prenos na SK 1.

- Energija je bila dobra, nadam se da ćemo uspeti da je zadržimo. Važno je da nastavimo sa pristupom koji smo imali protiv Nemačke i u poslednje dve utakmice.

Sleketor Grbić odlučio je da prva dva vikenda poverenje ukaže igračima koji su u prošlosti manje vremena provodili u reprezentaciji, dok će se oni najbolji postepeno priključivati timu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading