Srpsko čudo u Portugalu: Fantastična Srbija nanela prvi poraz najjačem timu Brazila!

Autor:

Sport

14.06.2019

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši Srbije savladali su Brazil u Ligi nacija 3:2 i portugalskom Gondomaru i tako naneli prvi poraz Brazilcima koji su igrali u najjačem sastavu. Po setovima je bilo 17:25, 25:22, 17:25, 25:20 i 15:12.

RepublikaFoto: ossrb.org
Odbojkaši Srbije

U prvom setu je Brazil bio veoma ubedljiv i od početka do kraja je kontrolisao situaciju na terenu. Brazilci su prvi deo igre dobili 25:12. U narednom setu je Srbija uspela da uzvrati salvivši 25:22 za 27 minuta. Brazil je ponovo poveo osvojivši treći set rezultatom 25:17, a Srbija je bila znatno bolja u narednom delu igre i slavila je 25:20.

U taj-brejku je Srbija bolje počela i imala je prednost od dva poena razlike na promeni strana. Bilo je 8:6 ali su Brazilci tada dobro servirali i vratili se u egal. Tako je bilo sve do momenta kada je posle jednog lošeg prijema dobru reakciju na mreži imao Okolić pa je bilo 13:12 na servis Srbije. 

Još jednom se ponovio loš prijem Brazilaca pa je prelaz napravio dizač Bruno te je Srbija došla do dve meč lopte. 

Najbolji u pobedi Srbije bio je Lazar Ćirović sa 12 poena, a Petar Krsmanović dodao je 11. Kod Selesaa istakao se Rikardo
Lukareli koji je upisao 20 poena, dok je naturalizovani Kubanac Joandi Leal upisao 15.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading