Srpski sportisti pokazali ljudskost i obradovali decu sa onkologije, pa pozvali na "Sportsku bajku"!

Autor:

Sport

19.06.2019

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju, 23. juna 2019.god. u 10h, u Beogradskom zoo-vrtu održaće se se sportsko-humanitarna manifestacija XXI Sportska bajka i IV Sportski memorijalni turnir Vuka Bojovića. Nekoliko dana pred "Sportsku bajku" prijatelji "Sportske bajke", tim sačinjen od vrhunskih sportista i još boljih ljudi, proveo je dan sa decom na Dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Sportisti posetili decu sa onkologije

Kao i svake godine humanitarne aktivnosti Sportske Bajke usmerene su na određenu ciljnu grupu i zato su članovi i prijatelji Sportske bajke organozovali druženje sa decom koja se leče na Institutu za onkologiju i radiologiju Srbije. Tim Sportske Bajke u sastavu košarkaš Igor Rakočević, NBA igrač, prvak svetskog KUPa, prvak EVRO lige i potpredsednik KSS-a; vatrpolista Viktor Rašović, III na svetskom prvenstvu, prvak Evrope, prvak Mediterana;sastavu karatistkinja Ropret Tara, prvak države, prvak Balkana, prvak Mediterana, III u Evropi; karatistkinja Ropret Tara, prvak države, prvak Balkana, prvak Mediterana, III u Evropi; Andrej Drmanović i Nemanja Sibinović, juniorski evropski prvaci u kendou, ritmička gimnastičarka reprezentativka Miona Milošević, fubalerka Jovana Leposavić (ŽFK Rad) i Igor Đokić, reprezentativac u fudbalu na pesku i i gradski sekretar za sport Dragana Belojević proveli su popodne sa decom i poklonili paketiće mališanima.

RepublikaFoto: Promo foto

Idejni tvorac projekta je Tanja Petrović, zaslužni sportista Jugoslavije, svetska šampionka u karateu, koja je svoje životno iskustvo pretočila u misiju edukacije i vaspitanja dece kroz sport. Cilj Sportske Bajke je usmeren na promociju i razvoj sporta među decom i omladinom kao i na promociju zdravog i aktivnog života cele porodice. Ovogodišnji promoter Sportske bajke je glumac Milan Vasić.

RepublikaFoto: Promo foto

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading