Veliki gospodin: Savić se poklonio sjajnoj beogradskoj publici!

Autor:

Sport

23.06.2019

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selekto vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić bio je prezadovoljan posle osvajanja titule u Svetskoj ligi, a posebno je pohvalio sjajnu publiku, koja je i pored ogromnog neveremena do kraja ostala uz svoje Delfine.

RepublikaFoto: Starsport
Dejan Savić

Srbija je stigla do novog zlata u ovom takmičenju pobedom protiv Hrvatske na beogradskom Tašmajdanu, meč je protekao po izuzetno olujnom vremenu i obilnoj kiši, a Savić nije zanemario činjenicu da je veliki broj ljudi ostao na tribinama.

- Izuzetno mokra predstva za sve nas. Osim utakmice i velike pobede želim da spomenem publiku koja je ostala do samog kraja i bodrila momke do novog zlata. Mojim igračima čestitam na zlatnoj medalji i velikom koraku ka Olimpijskim igrama, a sa druge strane pojedincima želim lep odmor - rekao je novinarima Savić posle meča.

On se usaglasio da je njegov tim imao oscilacije u igri, ali je naveo da ni Hrvati nisu bili lišeni toga.

- Bilo je oscilacija na obe strane. Imali su i moji, ali i hrvatski igrači padove u igri. Igralo se gol za gol što je pružilo jednu lepu utakmicu po ovako lošem vremenu - rekao je Savić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading