Reprezentativac Srbije u crveno-belom!

Autor:

Sport

25.06.2019

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo klub Olimpijakos objavio je na svom sajtu da je za taj klub potpisao srpski vaterpolista Stefan Mitrović.

RepublikaFoto: starsport
Stefan Mitrović

Stefan ima više od 230 utakmica za reprezentaciju Srbije, a o njegovim kvalitetima je izlišno i trošiti reči. Mitrović je prošle sezone igrao za Ferencvaroš, a sledeći klub je pirejski Olimpijakos.

Mitrović je vlasnik zlata sa Olimpijskih igara, dva puta je bio svetski šampion i četiri puta evropski šampion. Ima i dve osvojene Lige šampiona.

- Veoma sam zahvalan i srećan što ću biti deo tako velikog kluba kao što je Olimpijakos. Uvek sam imao veliki respekt prema grčkom vaterpolu, a Olimpijakos je tu najveći klub. Uvek je teško bilo igrati pred njegovim navijačima sa druge strane, ali sam srećan što ću sada imati šansu da osetim njihovu energiju. Ima i drugih stvari zbog kojih stvarno volim Grčku. Potrudiću se da se dokažem u nastupima za Olimpijakos - rekao je Mitrović.

Mitrović je ponikao u Partizanu gde je igrao od 2006. do 2013. godine, potom je nastupao za Solnok tri godine, a toliko je proveo i u Ferencvarošu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading