Terzić teži perfekciji: Moramo bolje protiv Poljske ako hoćemo na OI!

Autor:

Sport

04.08.2019

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske odbojaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić nije zadovoljan u potpunosti igrom u pobedi nad Portorikom (3:0) i nada se da će njegov tim biti bolji u okršaju sa Poljskom.

RepublikaFoto: cev.lu
Zoran Terzić

- Neke stvari smo radili bolje nego u prvom meču sa Tajlandom, ali i dalje ima dosta problema u igri za koje će biti potrebno malo više vremena da se reše- rekao je Terzić.

U trećem meču Interkontinentalnih kvalifikacija za plasman na Olimpijske igre Srbija se sastaje sa domaćinom Poljskom.

- Poljska je znatno ozbiljniji protivnik nego prva dva. Mislim da će biti zaista vrlo teško, pogotovo što se igra pred punom halom – zna se kako one igraju u tim situacijama i sigurno će učiniti sve da nas pobede. Iskreno se nadam da ćemo u nedelju odigrtati najbolji meč na turniru – ne mora naš maksimum, ali mora bolje, i nadam se da će to biti dovoljno za pobedu- rekao je selektor.

Tijana Bošković je optimista po pitanju plasmana u Tokio.

- Podjednako važna pobeda kao i prvi meč. Trudile smo se da maksimalno ozbiljno shvatimo utakmicu, funkcionisali su svi elementi u igri, bile smo dominantne. Dobro je što se nismo umorile pred važan sudar sa Poljskom – biće velika borba, prvenstveno zato što se igra pred njihovom publikom. One su u Ligi nacija pokazale veliki kvalitet, da mogu da igraju na vrhunkom nivou, ali nadam se da ćemo igrati još bolje i da ćemo izboriti vizu za Tokio- rekla je Boškovićeva.

Utakmica Poljska – Srbija na programu je u nedelju od 20.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading