Evo šta Ivana kaže posle obezbeđene norme za OI!

Autor:

Sport

18.08.2019

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović, posle drugog mesta na mitingu Dijamantske lige u Birmingemu i izborene norme za Olimpijske igre u Tokiju, rekla je sa je srećna i zadovoljna zbog svog nastupa

RepublikaFoto: Starsport
Ivana Španović

Skok iz treće serije od 6,85 metara bio je dovoljan da se izbori viza za Tokio, a Španović je prva srpska atletičarka koja je ispunila olimpijsku normu. Biće to njeno četvrto učešće na OI.

- Zadovoljna sam kvalitetom samog takmičenja, kako svog ličnog nastupa tako i ostalih takmičarki. Srećna sam što sam obezbedila mesto u finalu, iako sam propustila dosta u ovoj sezoni. Važno je da su sve serije bile dobre, zbog bojazni od prestupa i mogućnosti obnavljanja povrede nisam bila opuštena, ali ipak sam uspela da ostvarim dobar rezultat. Ovih dana ćemo znati gde ću nastupati dalje - rekla je Španović.


Rezultatom iz Birmingema Španovićeva je obezbedila učešće i na završnom mitingu Dijamantske lige, koji se 6. septembra održava u Briselu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading