Očekivano - Furiozan početak EP: Finska osetila moć nemilosrdnih Srpkinja!

Autor:

Sport

23.08.2019

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije su ubedljivo savladale selekciju Finske u meču prvog kola A grupe Evropskog prvenstva rezultatom 25:17, 25:15, 25:17.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkašice Srbije

Nije najsjajnije počela meč Srbija, pa je Finska iznenađujuće povela sa 4:0. Iako je snažnim napadom Boškovićeva prekinula tu seriju, trebalo je još malo vremena aktulenim šampionkama da uhvate ritam. Ipak, kada su počele da pogađaju u napadu, zaustavljanja nije bilo. Ustuknule su Finkinje, problemi na prijemu prouzrokovali su greške u napadu, pa je prednost iz minuta u minut rasla. Srpkinje su bez problema privele set kraju 25:17.

U drugom setu je sve počelo mnogo bolje, Terzićeve izabranice su stigle do prepoznatljive igre I odstupanja nije bilo, a ono što je bilo očigledno je da su Srpkinje za klasu bolje od rivalki. Velika prednost dala je priliku selektoru Srbije da priliku pruži i devojkama sa klupe, pa su se ubrzo na terenu našle Bjelica, Mirković i Milenković. Ipak, to nije uticalo na odnos snaga na terenu. Terorisale su naše devojke sa svih pozicija i svele protivnice na samo 15 poena u drugom setu.

Ništa drugačija situacija nije bila ni u poslednjem setu, odbojkašice Finske su uspele da pariraju našim devojkama u nekoliko uvodnih poena, ali su Srpkinje pokazale zašto su apsolutne vladarke!

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading