(FOTO) Zlatne "gracije" dočekane u prestonici: Prvakinje Evrope UGLAS - Vidimo se sa OLIMPIJSKIM ZLATOM!

Autor:

Sport

09.09.2019

19:17 >> 20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije sletele su u Beograd i sa aerodroma „Nikola Tesla” uputile se ka čuvenom balkonu. Iako je vreme u Beogradu loše, nekoliko hiljada ljudi došlo je da pozdravi svetske i evropske šampionke, kao i olimpijske vicešampionke.

RepublikaFoto: TANJUG/ANDRIJA VUKELIC
Doček zlatnih odbojkašica

U Skupštini grada izabranice Zorana Terzića su dočekali gradonačelnik Zoran Radojičić i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić.

Svaku od njih je dočekao poklič: „Srbija, Srbija”! Redom su izlazile: Bianka Buša, Katarina Lazović, Mina Popović, Slađana Mirković, Brankica Mihajlović, Maja Ognjenović, Stefana Veljković, Teodora Pušić, Ana Bjelica, Maja Aleksić, Silvija Popović, Bojana Milenković, Jelena Blagojević i Tijana Bošković. Najveći aplauz pored Boškovićeve dobio je selektor tima - Zoran Terzić.

Maja Ognjenović, kapiten tima, govorila je o - LJUBAVI!

- Hvala za ljubav! Teže je ovde govoriti pred vama nego igrati pred 12.000 ljudi! Vidimo se sledeće godine sa olimpijskim zlatom!

Potom je usledio možda i najemotivniji deo večeri. Zajedno sa navijačima, odbojkašice su otpevale pesmu „Pukni zoro”!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading