REČ LEGENDE: Fetelu je potrebna pobeda zbog mira!

Autor:

Sport

13.09.2019

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po mišljenju dvostrukog svetskog šampiona Formule 1, Mike Hakinena, Sebastijan Fetel će umiriti kritičare tek u momentu kad ostvari prvu pobedu u ovoj sezoni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sebastijan Fetel

Finac smatra da je Fetelov problem i taj, što je njegov klupski kolega, Šarl Lekler, ostvario dve pobede na poslednje dve trke (Belgija, Monca), a na tim trkama Nemac je zauzeo četvrto, pa 13. mesto.

- Sebastijan je iskusan vozač, četvorostruki svetski šampion. Dobro zna da u karijeri imate dobrih, ali i loših perioda. U nedelju je imao očajan nastup i nijednog trenutka nije mogao da pomogne Šarlu Lekleru u borbi protiv „brzih” Mercedesa -  primetio je Hakinen.

- Ipak, uveren sam da će Sebastijan shvatiti da je Šarl uradio sjajan posao i da će uskoro i on doći do pobede u izuzetno kvalitetnom bolidu Ferarija. To bi mu bilo potrebno da vrati svoj ugled - zaključio je legendarni Finac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading