Podmlađena Srbija poklekla pred Rusijom!

Autor:

Sport

22.09.2019

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije je doživela treći poraz na Svetskom kupu u Japanu. Podmlađena selekcija koju predvodi trener Aleksandar Vladisavljev je izgubila od Rusije sa 3:1 (16:25, 25:20, 23:25, 15:25) u šestom kolu takmičenja.

RepublikaFoto: ossrb.org
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije

To je bio prvi poraz reprezentacije Srbije od Ruskinja posle četiri godine i polufinala na Evropskom prvenstvu održanom 2015. godine.

Prvi set je bio nezivestan samo do 10. poena kada je Rusija napravila niz od četiri poena i vođstvom 13:9 trasirala put ka osvajanju seta.U drugom setu je situacija bila potpuno drugačija. Srbija je imala bolji servis i bolji prijem pa je mogla rano da dođe do ozbiljnog vođstva koje su svetske šampionke držale do samog kraja. Drugi set je Srbija dobila 25:20. 

Treći set je bio najneizvesniji iako je Srbija imala ozbiljnu prednost početkom seta. Vodila je Srbija 13:7 pa je ipak Rusija uspela da se konsoliduje posle drugog tehničkog tajm-auta. Uz jednu diskutabilnu sudijsku odluku Rusija je uspela da uspostavi ponovo kontrolu i da privede set kraju 25:23. 

U četvrtom setu je Rusija bila ubedljiva od početka i Srbija je izgubila svaku nadu da može da dođe do preokreta. 

Natalija Gončarova je sa 19 poena bila najefikasnija kod Rusije, a Bjanka Buša je imala poen manje kod srpske ekipe. Srbija naredno kolo igra protiv Kameruna u ponedeljak u 7 ujutru. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading