ŠOK: Peruničić napustio Zvezdu!

Autor:

Sport

22.09.2019

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Nenad Peruničić više nije trener rukometaša Crvene zvezde. Selektor reprezentacije Srbije je podneo ostavku u subotu posle poraza svog tima u "Šumicama" od leskovačke Dubočice 24:21.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Peruničić

Crveno-beli su na startu šampionata izgubili od Novog Pazara i sa Šamotom su jedina ekipa koja nije osvojila ni bod u prva dva kola.

- Videli ste način na koji smo igrali, na koji smo izgubili. Bili smo obezglavljeni, napravili veliki broj tehničkih grešaka, loše odigrali kontre i polukontre, izgledalo je da nemamo dva zajednička treninga, što je za mene kao trenera poražavajuće, s obzirom na ono što radimo - u dahu je rekao Peruničić i nastavio:

- Ja više nisam trener Zvezde, to je najbolje za klub i za mene. Nije bila dobra odluka, drugačije igrači reaguju na mene, da li je to strah ili šta, ne znam. Probaćemo na ovaj način da razdrmamo ekipu - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading