Srbija večeras za polufinale, Ivović upozorava da je ovo glavni meč

Autor:

Sport

24.09.2019

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaška reprezentacija Srbije u utorak od 20:30 u Antverpenu igra četvrtfinale Evropskog prvenstva u odbojci, a pred meč sa Ukrajinom oglasio se naš reprezentativac Marko Ivović.

RepublikaFoto: OSS
Večeras se igra možda i najbitniji meč na EP

- Posle grupne faze svaki meč je važan. Došli smo do ovde, sad je glavna ta utakmica za polufinale. Reklo bi se fin i lep put, ali joj treba pristupiti kao i svakoj do sada. Ukrajina je pokazala da, ako im se dozvoli, mogu da naprave čudo i za njih i za sve ostale. Treba da budemo koncentrisani od samog početka i da igramo svoju igru kako bi bilo kako treba sve, u suprotonom imaćemo probleme - rekao je Ivović.

On je naglasio da Ukrajina ima dobar i mlad tim, koji nikako ne treba potceniti.

- Znam pojedine ukrajinske igrače iz Rusije, dobri su. Mlada je ekipa relativno, ambiciozna, imaju jednog igrača koji igra u italiji, svi pričaju o njemu. Treba se postaviti kao prema svim drugim ekipama. Te mladi timovi igraju na motivaciju, mladi drugačije pristupaju od starijih. Ako im se dopusti, mogu da naprave čudo - dodao je Ivović.

Ipak Ivović ne beži od etikete favorita i veruje u prolaz naše „plave čete“.

- Mislim da smo dosta iskusniji, bolji , treba to pokazati na terenu i da se plasiramo u polufinale, koje ja mislim da je realno - zaključio je Ivović.

Poljska i Slovenija su već zakazali svoj polufinalni duel, a ukoliko Srbija pobedi Ukrajinu ide na boljeg iz duela Francuske i Italije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading