Evo kada je doček šampiona Evrope!

Autor:

Sport

29.09.2019

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon osvojene zlatne medalje na Evropskom prvenstvu naše odbojkaše čeka balkon u Beogradu, a poznato je i kada će se održati doček ispred Starog dvora

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šampioni Evrope

Predsednik Skupštine grada Beograda Nikola Nikodijević čestitao je večeras odbojkašima Srbije koji su osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. On je pozvao sve Beograđane da dođu u ponedeljak u 20 časova na tradicionalno mesto okupljanja svih šampiona, odnosno na plato ispred Starog dvora, i zajedno sa srpskim odbojkašima proslave zlato.

- U ime Skupštine grada Beograda od srca vam čestitam osvajanje još jedne zlatne medalje. Doneli ste mnogo ushićenja i radosti čitavoj naciji i učinili nas ponovo veoma ponosnim. Vašom srčanom igrom i požrtvovanjem zaslužili ste oreol pobednika i tako se po treći put upisali zlatnim slovima u istoriju srpskog i evropskog sporta - naveo je Nikodijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading