Slovenci tuguju i ne mogu da veruju: Neko je ugasio svetlo i u Srbiji pritisnuo "F5!"

Autor:

Sport

30.09.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u Sloveniji složili su se u ocenama da su odbojkaši Srbije zasluženo nadigrali Sloveniju (3:1) u Parizu u finalu prvenstva Evrope i na slikovit način, kao da je "neko ugasio svetlo", opisali stanje na terenu posle prvog seta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Odbojkaška reprezentacija Srbije

Radio televizija Slovenije sa naslovom "Srebrne junake u finalu zaustavila Srbija. Srce je želelo, telo nije dalo" pišu da magične energije iz hale Stožice, kao u polufinalu protiv Poljske, nije bilo u Bersiju.

- Odličan prvi set, ali onda kao da je neko ugasio svetlo i u Srbiji pritisnuo taster "F5" za osveženje. Bio je strahovit povratak Srbije sa izvanrednim Aleksandrom Atanasijevićem i Urošem Kovačevićem - zanimljivo je izvestio novinar Tomaž Okorn.

List "Večer" donosi naslov "Srbi izgubili prvi set, a onda u naredna tri pokazali drugo lice i postali prvaci", žaleći za igrom nakon vođstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading