Sportski savez Srbije podržao kros u Somboru!

Autor:

Sport

13.10.2019

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sombor je ušao u porodicu Krosa RTS-a početkom prošle godine. Danas je bio domaćin drugog tamičenja u završnoj seriji. Na Gradskom hipodromu oko 1.500 trkača borilo se za što bolji rezultat u 26 trka, viđeno je mnogo talenata. Medju njima bili su i naši reprezentativci na srednjim i dugim stazama i gosti iz inostranstva.

RepublikaFoto: Sportski savez Srbije
Teodora Simović iza sebe ostavila Kenijke

Sportski savez Srbije podržao je ovu masovnu sportsku manifestaciju duge tradicije.

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek pozdravio je sve učesnike 29. Krosa RTSa i podelio medalje najboljima:

- Važno je negovati tradiciju, Kros RTS održava se po 29.put što je za ponos. Grad Sombor se pokazao kao odličan domaćin, a takmičari pokazali svoj potencijal. Hvala onim najmlađima koji su učestvovali, kao i starijima, svi na jednom mestu mladost i iskustvo šalju prelepu sliku. Ovakve sportske manifestacije Sportski savez Srbije uvek će rado podržati - rekao je Štefanek. 

RepublikaFoto: Sportski savez Srbije

Nadmetanje seniorki na tri kilometara završeno je trijumfom Teodore Simović iz Novog Pazara. Simovićeva je ostavila iza sebe Kenijke Ruu Mbatu i Neli Đepcumbu.

Izvanredan je bio i Elzan Bibić. Atletičar iz Novog Pazara drugi put je bio najbrži u završnoj seriji. Slavio je ipred Nelsona Cerutica i Mozesa Kosgeja iz Kenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading