Mejveder kukao u zatvoru i plaćao zaštitu robijašima!

Autor:

Sport

14.10.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuspešniji, a po mnogima i najbolji, bokser svih vremena Flojd Mejveder (42) važi za čoveka oštrog jezika, često oholog, koji je poznat po brojnim uvredama na račun svojih rivala iz ringa, ali i neprestanom hvaljenju u vezi sa novcem koji zarađuje i po okončanju karijere. Ipak, Amerikanac rodom iz Mičigena pre sedam godina pokazao je da ni izbliza nije tako žestok kao u javnim nastupima i kada ukrsti rukavice. Naime, as koji je u karijeri zabaležio nestvarnih 50 pobeda u isto toliko profesionalnih borbi, od čega 27 nokautom, đavolski teško je podneo samo 60 dana boravka u zatvoru, na koje je osuđen zbog nasilja nad bivšom devojkom Žosi Haris, glumicom koja mu je rodila troje dece. Toliko teško da je redovno plaćao ozloglašenim gangsterima da mu pružaju zaštitu dok je na izdržavanju kazne.

Flojd Mejveder

Javnosti su postala dostupna pisma koja je bokser poznat pod nadimkom Novac slao bližnjima tokom dva meseca, koliko je proveo iza rešetaka.

- Hrana u zatvoru je jako loša, smršao sam nekoliko kilograma. Nemam ni uslova za treniranje, provodim jako malo vremena izvan ćelije. Jedan od čuvara me je uzeo na zub i gleda da mi naudi na sve načine iako ga nisam provocirao. Iako mi je povređeno rebro, zatvorski lekar je procenio da nije ništa ozbiljno u pitanju - kukao je Mejveder tokom boravka iza rešetaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading