Atanasijević otkriva planove: Ženim se za dve-tri godine!

Autor: ADELARDA POPOVIĆ

Sport

18.10.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Atanasijević (28), najbolji korektor i šampion Evrope sa Srbijom, poentira i van terena. Odavno je slomio srce koleginici iz Bugarske prelepoj Elici Vasilevoj, ali u razgovoru za Srpski telegraf popularni Bata kaže da još nije vreme da on i njegova lepša polovina stanu na ludi kamen!

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/aleksandar.atanasijevic__14
Aleksandar Atanasijević i njegova devojka Elica Vasilev

- Nisam previše mlad da ne bih mislio o tome, isto tako i moja devojka. U stabilnoj sam vezi i sve vodi ka tome da mislimo o budućnosti i planiramo, ali neke stvari poput očinstva, odnosno roditeljstva, ne planiraju se. Eto, na primer, za dve-tri godine bilo bi OK da se oženim - u dahu će Atanasijević, a onda bez pitanja nastavlja da priča o vezi koju je započeo pre dve i po godine:

- Elica je najlepša i najbolja devojka koju sam sreo u životu. Lepo je biti u vezi sa partnerom koji vas u potpunosti razume i zna šta sve podrazumeva život sportiste. Ona je odbojkašica, igra za Novaru, a ja za Peruđu. Ono što je loše je česta razdvojenost i nemogućnost da ste sa nekim koga najviše volite bliski kad vam je potrebno, nekada u sreći, a nekada i kad vam treba uteha - istakao je reprezentativac Srbije.

Najviše se u Italiji družite sa još jednim odbojkaškim parom Stefanom Veljković i Srećkom Lisincem...

- Baš tako! Oni su naši prijatelji. Njih dve igraju u istom timu, a Stefana i Srećko su počeli vezu negde skoro u isto vreme kao i nas dvoje. Družimo se i lepo nam je. Možemo i zajedničku svadbu da napravimo sa Stefanom i Srećkom - u šali završava Bata.

RepublikaFoto: prinstcreen/instagram.com/sreckolisinac_20
Stefana Veljković i Srećko Lisinac

Nemam blam, pevam iako to ne zvuči dobro

Bata Atanasijević gostovao je u žiriju šou-programa "Tvoje lice zvuči poznato" i urnebesnim komentarima zasmejao publiku u nekoliko navrata. Pre nego što je seo u sudijsku stolicu odbojkaš je rekao da nije talentovan za muziku.

- Jedini moj talenat je što nemam blam, a zbog gledanosti je bolje da ne pevam. Mada, volim da se latim mikrofona kad me atmosfera i pesma ponesu bez obzira na to što to baš loše zvuči - iskren je Atanasijević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading