Samo mesec i po dana pred EP: Vujović posle četiri godine i medalje sa SP više nije selektor Slovenije!

Autor:

Sport

27.11.2019

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veselin Vujović više nije selektor Slovenije. Tamošnja rukometna federacija odlučila je da uruči otkaz legendarnom rukometnom asu i to samo mesec i po dana pred početak Evropskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Veselin Vujović

Razlog za to bili su pokvareni odnosi unutar nacionalnog tima, tačnije pobuna određenog dela igrača i pretnja da neće igrati na završnom turniru, ukoliko Vujović ostane selektor.

- Upravni odbor Rukometnog saveza Slovenije na današnjoj sednici jednoglasno je odlučio da raskine ugovor o saradnji sa Vujovićem, koji je na klupi naše selekcije bio od maja 2015. godine. Nakon više od četiri godine odlične saradnje, zasićenost unutar nacionalnog tima nedavno je počela da uzima maha, što bi moglo da znači značajno ograničenje i preveliki rizik za predstojeće prvenstvo - navodi se u saopštenju Rukometnog saveza Slovenije.

Vujović je kao selektor Slovenije zablistao na Svetskom prvenstvu 2017. godine u Fracuskoj, gde je osvojio bronzanu medalju.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading