Obradović: Angola nezgodna uživo, protiv Kube šansa svim devojkama

Autor:

Sport

30.11.2019

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović obratio se medijima posle pobede Srbije nad Angolom na startu Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Starsport
Zadovoljan igrom

- Početak Svetskog prvenstva nije lak ni za jednu ekipu. Zasluženo smo pobedili - rekao je Obradović, prenosi Rukometni savez Srbije.

Srbija je protiv Angole došla do pobede, ali je meč prelomljen tek u poslednjih 10 minuta.

- Čestitam Angoli na fer i korektnoj igri. Imali smo snimke sa njihovih utakmica, ali jedno je video, a drugo uživo. Uživo su još više i krupnije devojke. Poseduju veliki potencijal. Vrlo su nezgodna ekipa. Znali smo da će dosta igru bazirati na pivotmenu. Uspeli smo u velikoj meri da ih osujetimo u tome - rekao je Obradović.

- Mogli smo i lakše da dođemo do pobede, ali to je tako sa prvom utakmicom. Čekala se dugo, od maja. Prva utakmica je završena, idemo dalje. Svetsko prvenstvo dugo traje, tako da moramo biti oprezni - dodao je selektor Srbije.

On je naglasio da će sve reprezentativke dobiti šansu u sledećem meču.

- Mogli smo i više da rotiramo, ali bilo je par tehničkih grešaka na koje računamo. Dugo je prvenstvo, moraju sve devojke da budu u pogonu. Ide Kuba, nadam se da će još više devojaka dobiti šansu.

Željka Nikolić je sa sedam golova bila najbolji akter u timu.

- Prvi meč je uvek težak. Najvažnije je da smo uzeli dva boda. Imali smo neke uspone i padove, ali radićemo na tome da to ispravimo. Trenažni dan je pred nama. Spremamo se za naredne utakmice - rekla je Željka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading