Pljušte medalje u tekvondou: Božanić zasijala na EP!

Autor:

Sport

30.11.2019

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon bronzanih Milice Mandić i Budimira Krivokuće, još sjajnijom medaljom se na Evropskom prvenstvu u Dablinu okitila Nadica Božanić.

RepublikaFoto: oks.org.rs
Božanić se okitila medaljom

Božanićeva je stigla do srebra u kategoriji do 67. kilograma.

Tijana Bogdanović je u petak osvojila zlatnu medalju u kategoriji do 49 kilograma.

- Kruna dvanaestogodišnjeg rada - srebrna medalja na Evropskom prvenstvu. Ovo odličje je potvrda vrhunskog kvaliteta. Posle juniorskih medalja, došla je i prva seniorska. Najlepši mogući završetak sezone- rekao je Jugoslav Nastasić, trener Nadice Božanić.

Milica Mandić koja se sa svakog takmičenja vraća sa vrednim odličjima i sa ovog EP vraća se sa bronzanim odličjem i vrednim bodovima.

- Drago mi je da sam osvojila medalju, ali ipak nisam zadovoljna svojim izdanjem danas. Ovo je bio dobar test turnir za Gran Pri finale. Čestitam Tijani, Nadici i Budi na sjajnom uspehu- rekla je Milica Mandić.

Budimir Krivokuća je u Dablinu imao dvostruki razlog za slavlje. Evropskim odličjem okitio se baš na rođendan.

- Ne znam kako bih nazvao ovaj uspeh koji je toliko velik u ovom momentu za mene. Još mi je draže što je to bilo baš danas jer mi je danas 26. rođendan. Treniram od malih nogu i sve sam posvetio sportu i najzad sam osvojio prvu veliku medalju- rekao je Krivokuća.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading