Nemačka pobedom pripremila duel sa Srbijom

Autor:

Sport

08.12.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedeljnim mečevima Svetskog prvenstva u rukometu za žene pobede su ostvarili Rusija, Nemačka i Norveška, dok je jedan meč završen bez pobednika.

RepublikaFoto: instagram.com/rukometnisavez
Očekuje nas duel sa Nemicama

Rusija je savladala Rumuniju rezultatom 27:18. Posle potpuno ujednačene igre u prvom poluvremenu (10:10), Ruskinje su preuzele inicijativu i na kraju lako rešile meč u svoju korist.

Ruskinje su tako ostvarile treći uzastopni trijumf i na vrhu su tabele Grupe 2. U narednom meču igraju protiv Crne Gore.

Rumunija je na začelju i još uvek nije okusila slast pobede. Nemice su bile bolje od Holandije 25:23. Najzaslužnija za pobedu Nemačke bila je Emili Bolk sa šest golova. U redovima holandske ekipe istakla se Keli Dulfer sa četiri pogotka.

Nemačka posle dve pobede i jednog remija ide na megdan Srbiji i to sa prvog mesta na tabeli Grupe 1. Holanđanke posle dva trijumfa i jednog poraza očekuje meč protiv Danske.

Danska je poražena u derbiju grupe od Norveške. Norvežanke su slavile sa 22:19. U poslednjem meču dana nerešeno su odigrale Španija i Švedska 28:28.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading