Drugi poraz Vojvodine u Ligi šampiona!

Autor:

Sport

10.12.2019

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkaši srpskog šampiona Vojvodine doživeli su i drugi poraz u grupi E odbojkaške Lige šampiona, pošto su na svom terenu poraženi od nemačkog Fridrihshafena sa 3:0 (20:25, 21:25, 20:25).

RepublikaFoto: okvojvodina.org
Odbojkaši Vojvodine

Vojvodina je u velikoj hali Spensa u prvom setu bila ravopravan rival do rezultata 14:15 za goste, posle kojeg je usledila serija koja je doprinela osvajanju prvog seta za nemačkog predstavnika.

U drugom delu igre Novosađani su smanjili prednost na 22:21, ali nisu imali snage da naprave preokret, dok je treći set u potpunosti pripao Fridrihshafenu.

Najbolji u redovima srpskog tima bili su Stevan Simić, Nemanja Mašulović i Aleksandar Blagojević sa po 10 poena, dok je u pobedničkoj ekipi bolji od ostalih bio Nikola Đorgijev sa 18 poena, a 14 je osvojio Marti Jukami.

Vojvodina se nalazi na začelju grupe sa dva poraza u prva dva kola, dok je nemački predstavnik zabeležio prvu pobedu, pošto je u prvom kolu od njih bolja bila ekipa Roselara.

U narednom kolu Fridrihshafen će dočekati Zaksu, dok će Novosađani ugostiti Roselar. U prvom kolu grupne faze upravo je ekipa Nikole Grbića savladala srpskog šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading