Oglasila se Šumaherova supruga: Istinu o zdravlju i dalje krije, šest godina je prošlo od Šumijeve nesreće!

Autor:

Sport

26.12.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korina Šumaher, supruga nekadašnjeg asa Formule 1 Mihaela Šumahera, retko se oglašavala u javnosti od nesreće legendarnog Nemca. Šumi je 19. decembra 2013. godine imao tešku nesreću na skijanju, u komi je proveo šest meseci i vrlo malo se zna o njegovom zdravstvenom stanju. Od septembra 2014. godine je na kućnom lečenju i od tada porodica u strogoj tajnosti drži njegovo stanje.

6 godina od nesreće legendarnog Šumija!

Korina je odlučila da progovori na šestogodišnjicu njegove nesreće. Otvorila je dušu navijačima na društvenim mrežama.

- Velike stvari počinju malim koracima. Sitnice mogu da učine mozaik ogromnim - istakla je Korina Šumijevim navijačima koji će uskoro pokrenuti na društvenim mrežama  novu stranicu "KeepFightingMichael".

Ona je pre mesec dana rekla da porodica radi sve što može kako bi pomogla Šumaheru.

- U najboljim je rukama, radimo sve što možemo da mu pomognemo. Njegova želja je da njegovo zdravlje ostane tajna, nadam se da ćete to shvatiti - poručila je tada Korina. 

Iz kluba Šumijevih navijača poručili su da znaju da je Šumaher u dobrim rukama.

- Nažalost, uskoro će šest godina od nesreće. Šest godina nada da će se ponovo pojaviti pred nama. Znamo da je u dobrim rukama, da dobija ljubav, sigurnost i samopouzdanje - zaključili su oni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading