Egipćani testiraju "orlove" , još jedna povreda za Perunovu glavobolju!

Autor:

Sport

28.12.2019

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreće finalna faza priprema rukometne reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo. Posle nekoliko dana zajedničkih treninga, doduše u nepotpunom sastavu, puleni Nenada Peruničića odigraće danas prvu kontrolnu utakmicu.

RepublikaFoto: Starsport
Perunovi momci bruse formu protiv gostiju sa severa Afrike

U dvorani na Banjici srpski rukometaši će odmeriti snage sa Egipćanima (18.00), a već sutradan zakazana je nova provera istih rivala, samo što će se igrati u Nišu.

- Odigraćemo dve utakmice sa odličnim protivnikom i biće to prava provera u pravom trenutku, da vidimo u kakvom smo stanju trenutno i ko koliko može da pruži - rekao je levi bek Ivan Mošić za Žurnal.

Srbija neće biti kompletna, jer nedostaju četvorica igrača iz Bundeslige: Mijajlo Marsenić, Tibor Ivanišević, Miljan Pušica i Nemanja Zelenović, koji će se od ponedeljka priključiti ekipi.

A, "orlovi" su doživeli još jedan udarac, jer je zbog povrede ramena desni bek Vojvodine Jovica Nikolić morao da napusti pripreme. Pre njega, otpala su i dvojica golmana, Dejan Milosavljev i Todor Jandrić.

Evropsko prvenstvo počinje 9. januara, Srbija će mečeve prve faze igrati u Gracu, a rivali će joj biti Hrvatska, Crna Gora i Belorusija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading