Milan Aleksić: Nije nam bitan protivnik u četvrtfinalu!

Autor:

Sport

17.01.2020

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rreprezentativac Srbije Milan Aleksić je pred meč četvrtfinala EP sa Holandijom istakao da naš tim ne strahuje od ove selekcije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uveren u dobar rezultat našeg tima

- Iskreno nismo se previše bavili Holandijom. Igrali smo svetsku ligu sa njima u novembru u Holandiji i tu utakmicu treba da iskoristimo na najbolji način, da popravimo neke stvari u našoj igri u svrhu pripreme za četvrtfinale – naglasio je Aleksić.

Selektor Dejan Savić je istakao posle meča sa Rumunijom da su naši igrači još uvek „teški“, a evo i šta je mislio.

- Verovatno u fizičkom smislu u vodi, ali sve to je u planu. Treba tempirati formu da ne budemo teški u četvrtfinalu i da budemo maksimalno spremni – smatra naš reprezentativac i ističe da remi Španije i Mađarske nije poremetio naš tim, jer Srbija nikada ne gleda ko je sledeći protivnik.

- Teško je reći, odigrali su baš lepu utakmicu juče. Što se nas tiče posvećeni smo da podignemo našu igru na viši nivo, a manje gledamo protivnika – naglasio je Aleksić i na kraju prokomentarisao poraz Hrvatske od Crne Gore.

- Prerano su mislili da su završili utakmicu. Crnogorci imaju određene kvalitete, ali Hrvatska je nesumnjivo bolji tim – zaključio je naš reprezentativac.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading