(VIDEO) Kanzas posle pola veka igra Superboul, u Majamiju će im protivnik biti neverovatni San Francisko!

Autor:

Sport

20.01.2020

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipe San Franciska i Kanzas sitija igraće veliki Superboul 3. februara!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Timovi koje dugo nismo videli u Superboulu, sada će biti deo spektakla

Najnersi su bili ubedljivi protiv Grin Bej Pekersa sa 37:20, dok su Čifsi napravili veliki preokret u drugom poluvremenu protiv Tenesija sa 35:24.

Ključ pobede San Franciska ležao je u zaustavljanju Arona Rodžersa, tek na 27:0 je uspeo da dođe do tačdauna, a heroj Najnersa bio je Rahim Monsert sa čak četiri tačdauna i 220 osvojenih jardi.

Kanzas siti je do prvog Superboula posle 50 godina došao uz tri tačdauna Mahomsa, Tajnentsima je kobno bilo što je Derik Henri istrčao samo jedan tačdaun.

Prošle godine, Nju Ingland je u finalu pobedio Los Anđeles Remse, a ovo će biti prvi Superboul od 2016. u kom neće biti Petriotsa.

Superboul će se igrati u noći između 2. i 3. februara na Hard Rok stadionu u Majamiju, a poznato je i ko će sve biti deo spektakla.

Demi Lovato će izvesti himnu, šou u poluvremenu pripašće Dženifer Lopez i Šakiri, a 30 sekundi reklama u ovom spektaklu koštaće 5.6 miliona dolara.

 

 

San Francisku je ovo sedmi Superboul, 2013. su ga poslednji put igrali i izgubili su od Baltimoru, Čifsima je ovo treće finale, poslednje su igrali davne 1970. Izgubili su 1966, pobedili 1969.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading