Povredila se Brankica Mihajlović

Autor:

Sport

07.02.2020

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih srpskih odbojkašica, Brankica Mihajlović, polomila je prst desne šake na treningu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Brankica Mihajlović

Ona trenutno nastupa za Fenerbahče, a u subotu je očekuje hirurška intervencija na jednoj istanbulškoj klinici.

Brankica je povredu doživela samo dan pred jedan od najvažnijih ovosezonskih mečeva Fenerbahčea u Ligi šampiona protiv Ezačibašija, kojeg je njena ekipa izgubila rezultatom 3:2, i to posle velike borbe.

- Nažalost, posle Malise Vargas, ostali smo i bez Brankice. Dve najbolje igračice su doživele, najblaže rečeno, bizarne povrede. Podsećam vas da se Kubanka povredila prilikom doskoka, kada je bukvalno bila sama na mreži. Šta da vam kažem o načinu na koji se Brankica povredila, maler, šta drugo - rekao je Terzić, čija će se ekipa i pored poraza od Ezačibašija plasirati u četvrtfinale Lige šampiona.

- Da, ali smo pobedom mogli do prvog mesta u grupi i lakšeg rivala u četvrtfinalu. Ovako, ne ginu nam ili Koneljano, ili Vakifbank. Videćemo, nisam siguran da će nas žreb pomaziti.

Terzić nije optimista kada je u pitanju brzina povratka Mihajlovićeve na teren.

- Plašim se da je sezona za Brankicu završena, iako bih voleo da se prevarim. Što se tiče Melise Vargas, očekujemo da za desetak dana počne sa treninzima. Bilo bi lepo da bar ona bude spremna za završnicu sezone. Inače, teško ćemo bez dva najbolja napadača ispuniti ciljeve - rekao je Terzić, koji ima ugovor sa Fenerbahčeom do leta 2021. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading