Fjuri: Nedeljom imam želju za samoubistvom!

Autor: Todor PETKOVIĆ

Sport

13.02.2020

04:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgleda da moć, pare i slava ne donose i sreću, a to najbolje zna ekscentrični britanski bokser Tajson Fjuri (31). Iza sebe ima 30 mečeva, i to 29 pobeda i samo jedan nerešen rezultat i to protiv Dionteja Vajldera, sa kojim će se boriti za titulu u WBC verziji (22. februar, Las Vegas), ali to kao da mu ne daje previše motiva za život.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tajson Fjuri (levo)

Ipak, pred sam meč odlučio je da otvori svoju dušu u velikom intervjuu za "Behind the Gloves", na osnovu čega se može zaključiti da i dalje ima problem sa depresijom i da često razmišlja o samoubistvu. Naročito nedeljom.

- Obožavam subotu. Ustanem i dugo trčim, a onda provodim vreme sa decom. Posle dođe nedelja, kada sam uglavnom sam. Sklon sam samoubistvu. Svaki put je isto. Izgleda kao da je kraj sveta i ne živi mi se više. Tako izgleda moja nedelja. Onda uveče razmišljam o treningu u ponedeljak i sve odmah bude bolje. Teretana, džak, ručak, deca, kafa. Sve je opet kako treba. Kada bih prestao da treniram, umro bih sigurno za manje od godinu dana - rekao je Fjuri.

Padali su pred "Ciganskim kraljem" mnoga imena, a jedno od najvažnijih bio je i Vladimir Kličkov posle čega je nastupio sunovrat za britanskog boksera jer se odao opijatima, ali, kako i sam sad kaže, taj porok je pod kontrolom pa nema razloga za brigu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading