Ispovest "Grobara": CG režim uradio sve planski, mrze sve što je srpsko!

Autor:

Sport

08.03.2020

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vaterpolo meč Primorca i Partizana u regionalnoj A1 ligi, koji je bio zakazan za večeras u Budvi, odložen je za sutra zbog incidenta koji su izazvali navijači u sukobu sa policijom.

RepublikaFoto: Starsport
"Grobari"

Policija je najpre udaljila navijače beogradskog vaterpolo tima "zbog neprimerenog ponašanja" sa tribina bazena "Dragan Trifunović" u Budvi. Nakon toga došlo je do sukoba navijača i policije gde je oštećeno nekoliko objekata u blizini. 

Utakmica koja je trebalo da se igra večeras, odložena je za sutra u 18 sati i biće odigrana bez prisustva navijača.

Povodom ovog incidenta oglasili su se navijači Partizana na društvenim mrežama koji su konstatovali da je sve ovo organizovano u režiji policije i vlasti u Crnoj Gori kako bi se situacija destabilizovala.  

- Sve urađeno planski. Naši su optuženi, meč se igra bez publike! Sve urađeno pod kontrolom režima! Oni mrze sve što je srpsko, gori su od Šiptara i Ustaša! Puši ga Milo, šiptarska slino - piše u komentaru koji ima najviše lajkova na objavama među grobarskim grupama. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading