Kapiten reprezentacije Srbije u KARANTINU!

Autor:

Sport

13.03.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Petrić, kao i njegov saigrač Aleksandar Okolić, morali su u izolaciju zbog kontakta sa osobama koje su zaražene koronavirusom. Koronavirus "udario" je i na sport - širom sveta otkazuju se sportske manifestacije, a u poslednjih nekoliko dana nekoliko zarazilo se nekoliko poznatih fudbalera i košarkaša!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Petrić i saigrači slave zlato u gradu svetlosti

"Covid-19" stigao je i do odbojke... Posle druge utakmice četvrtfinala Čelendž kupa između estonske Sareme i italijanskog Milana, utvrđeno je da su tim-menadžer Sareme i prvi sudija meča - bili pozitivni na koronavirus.

S obzirom da za Milano igraju srpski kapiten Nemanja Petrić kao i Aleksandar Okolić, oni su odmah poslati u karantin dok se ne utvrdi da li su i oni zaraženi
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nemanja Petrić

- Baš razmišljam šta ću da radim u kući do 22. marta. Od srede uveče niko ne sme da izađe iz kuće, bićemo pod stalnim lekarskim nadzorom. Dobili smo tačna uputstva šta treba da radimo i kako da se ponašamo u slučaju da se nešto promeni. Nadam se da će sve ostati na ovom. Ma, biće sve u redu -optimista je Okolić.

RepublikaFoto: instagram/ aleksandarokolic
Aleksandar Okolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading